Book DJ – Nemt, hurtigt & sikkert

Det har aldrig været lettere at booke en DJ. Udfyld formularen herunder og du vil indenfor 24 timer modtage et uforpligtende tilbud. Her foregår handlen nemt, trygt og sikkert.

DJ Booking
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Den nemme løsning

Book en DJ hos Lejdindj.dk

Velkommen til Lejdindj.dk - Din destination for booking af DJ på Sjælland til enhver festlig begivenhed!

Ekstra Soundboks tilbehør

Opdag et bredt udvalg af ekstra Soundboks tilbehør for at optimere din lydoplevelse. Fra robuste stativer til festlys, find alt det, du skal bruge for at tage din fest til det næste niveau.

Billig levering & nem opsætning

Hos os kan du leje en soundboks til din næste fest og få en DJ til at sætte gang i stemningen. Vi tilbyder billig levering og nem opsætning af vores udstyr, så du kan fokusere på at nyde festen.

Hurtig og enkel Soundboks udlejning: Vi gør det let

Skal du holde fest? Så er en Soundboks den bedste løsning ift. at skulle åbne op for dansegulvet med musik. Vær din egen DJ og lej en Soundboks.

Få svar på dine spørgsmål før du booker en DJ

Læs vores Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål vedr. DJ Booking

Ja bestemt, Soundboksen kommer med fuldt opladet batteri, samt en oplader, hvis nu det skulle blive nødvendigt.

Fast lav levering i Storkøbenhavns området til kun 99kr, derudover kan man få leveret til kredsen udenfor for 149kr. Lokal afhentning er derimod gratis og foregår på vores lager i Herlev.

Soundboks har siden deres etablering i 2016, været en stabil og spillestærk højtaler. Derudover er højtaleren robust og let bærbar, hvilket er perfekt til fest. Lej Soundboks og sikre din fest.