Hvorfor skal jeg booke en DJ?

Selvom det måske nærmere er et retorisk spørgsmål, har vi svaret på det alligevel, for at komme ind på de mange fordele en DJ bringer med sig.

En DJ styrer festen og sørger for den rette stemning, der giver en god lyd til dit arrangement. Uanset om det er en privatfest, en firmafest eller et bryllup, er en DJ den perfekte løsning til lyd til din fest. Der er jo ingen fest uden lyd…

En DJ er den som sætter den festlige stemning. Uanset om i er 30-40-50-60 årige!

Ofte stillede spørgsmål

Booking af DJ

Sygepolitik vedr. DJ booking

Vi har endnu ALDRIG måtte aflyse et arrangment pga. sygdom. Da vi råder over flere DJs finder vi ALTID en afløser, således at du som kunde, ikke risikerer at stå uden musik til festen.

Nej, vi spiller kun DJ på Sjælland.

Musikstil

Bemærk at vi ALTID afstemmer dine forventninger til musikken inden festen og du har mulighed for at fremsende en musikønske liste! Vi råder over god danse musik fra 50erne til tidens hits. Hos os oplever du alt fra rigtig Rock´n´Roll, funky 70ér, danske hits og frem til de sidste nye hits fra radioen. Holder du TEMAFEST har vi altid musik til det med. Vi tager selvfølgelig meget gerne imod musikønsker.

Ja, prisen du modtager i vores tilbud er inklusiv; transport, opsætning/nedpakning og retur.

Ordrebekræftelse

Vi fremsender en email med aftale og ordrebekræftelse for din fest, samt praktiske oplysninger.

Spilletider

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event. Er der tale om et bryllup anbefaler vi en spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00. Er der tale om en fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefrokost, eller lignende hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

DJ afbestillingspolitik

Hos LejdinDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

DJ udstyr

Det afhænger af hvor stort et set-up der aftales. Standard ved arrangenter er ca. 3×2 meter.. Vi benytter den plads der stilles til rådighed så godt som muligt og indretter os efter forholdene.

Ved diskotek til mindre fester normalt ca. 30 minutter, men dette vil normalt være angivet i kontrakten.

Ved mindre private fester kan vi nøjes med en almindelig ubelastet 10 amp/230V stikkontakt med jord, til større arrangementer skal dog påregnes min. 16 amp.

Vi kommer kun det nødvendige antal personer, til mindre fester normalt 1-2 og ved større arrangementer evt. 1-2 ekstra hjælpere ved opstilling.

Tilgængeligt for DJ personale

Normalt drikkevarer (sodavand – vi frabeder os at der serveres vin og spiritus til DJs personale) samt et let måltid, festlige gæster og strøm.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Står du stadig med ubesvarede spørgsmål, skal du naturligvis være velkommen til at kontakte os.
Skriv til os på info@lejdindj.dk eller ring 70 60 30 13.

Aldrig har det været lettere at booke en DJ